Προσοχή! Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο greponis.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας OK

Skins Mobile Display 90τεμ Αδιάβροχη θήκη κινητού

skins-mobile-display
25.00
Αρχική τιμή:: 60.98   Κερδίζετε: €35.98 (59%)
Διαθέσιμο
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Blank page

Γιατί ποτέ κανείς δεν είχε το είχε σκεφθεί αυτό;

Μία μοντέρνα θήκη για το κινητό λεπτή σα δεύτερο δέρμα, που δεν θα άφηνε τίποτα να το διαπεράσει. Τα skins, είναι τόσο λεπτά και διακριτικά που χωρούν εύκολα στη τσέπη και προστατεύουν το τηλέφωνο από διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις, όπως το νερό, η άμμος, η σκόνη, η μπογιά, ο ιδρώτας κ.α. Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί στο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας γιατί τα Skins σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία.
Τα SKINS® είναι το καινούργιο, μοδάτο, αλλά κυρίως λειτουργικό και οικονομικό αξεσουάρ για κινητά!
Τα SKINS® διατίθενται σε πολλά σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Καταστήματα με ψιλικά, πρατήρια βενζίνης, παραθαλάσσια μαγαζιά, λούνα παρκ και πολλά άλλα. Αν δεν βρίσκετε μαγαζί κοντά σας , μπορείτε να παραγγείλετε online τώρα!
Τα SKINS® θα τα βρείτε σε ελκυστικά πακέτα των 3 τεμαχίων, που λόγω του βολικού τους μεγέθους μπορείτε να τα έχετε μαζί σας όπου πάτε συνέχεια!

Προστασία από το νερό
Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα: τι κάνουμε με το κινητό μας όταν πάμε στην παραλία ή στην πισίνα μία μέρα, ή αν πάμε για ιστιοπλοΐα ή για ψάρεμα; Το κινητό μας κινδυνεύει από το νερό αλλά δεν θέλουμε να το αφήσουμε και στο σπίτι!
Χάρη στο καινούργιο και επαναστατικό SKINS® αυτοί οι προβληματισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Απλά τοποθετείστε ένα SKINS® στο κινητό σας και μέσα σε δευτερόλεπτα το τηλέφωνό σας θα γίνει αδιάβροχο! Μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμη κι όταν κολυμπάτε! Οι φίλοι σας θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα άμα τους πάρετε τηλέφωνο και κολυμπάτε ταυτόχρονα! Αν δεν σας πιστέψουν, τραβήξτε φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σας, αφού μπορείτε να το κάνετε καθώς το SKINS® είναι διαφανές!

Προστασία από τη λάσπη, τη σκόνη, την άμμο
Δεν είναι μόνο το νερό. ʼμμος, λάσπη, σκόνη αποτελούν πιθανούς εχθρούς για το κινητό σας. Το κινητό σας δεν θ' αντέξει και πολύ. Μία μέρα στην παραλία και λίγη δουλειά στον κήπο μπορούν να σημάνουν το τέλος του κινητού σας!
Χάρη στο καινούργιο και επαναστατικό SKINS® αυτοί οι προβληματισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Απλά τοποθετείστε ένα SKINS® στο κινητό σας και μέσα σε δευτερόλεπτα το τηλέφωνό σας θα προστατευτεί πλήρως από τη λάσπη, τη σκόνη ή την άμμο! Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε εάν αφήσετε το κινητό σας πάνω στην άμμο δίπλα στην πετσέτα σας, ή αν το χρησιμοποιήσετε με λερωμένα χέρια!

Προστασία από τη βροχή
Σε μερικές χώρες, πάντα υπάρχει η απειλή της βροχής ή ακόμη και της υγρασίας. Και οι δύο είναι ύπουλοι εχθροί του τηλεφώνου σας, καθώς συνειδητοποιείτε ότι το τηλέφωνό σας απειλείται μόνο όταν πια είναι αργά! Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε εξωτερικούς χώρους, που μετακινούνται με μηχανή ή ποδήλατο ή που πηγαίνουν διακοπές σε τροπικές χώρες, ξέρουν από πείρα τι εννοούμε!
Χάρη στο SKINS® τώρα μπορείτε να απαντήσετε στο τηλέφωνο κάτω από καταρρακτώδη βροχή ή ακόμη και εξερευνώντας τα τροπικά δάση της Σουμάτρα!

Προστασία από μπογιά
Τι κάνετε αν δουλεύετε ως ελαιοχρωματιστής, κατασκευαστής, υδραυλικός, ή ξυλουργός και χτυπήσει το κινητό σας στη δουλειά; Από τη μία θέλετε να απαντήσετε γιατί μπορεί να είναι για καινούργια δουλειά. Αλλά από την άλλη ξέρετε ότι η μπογιά, η σκόνη ή το νερό στα χέρια σας μπορεί να καταστρέψουν το κινητό σας!
Χάρη στο καινούργιο και επαναστατικό SKINS® αυτοί οι προβληματισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Απλά τοποθετείστε ένα SKINS® στο κινητό σας και μέσα σε δευτερόλεπτα το τηλέφωνό σας θα προστατευτεί πλήρως από τη μπογιά! Ποτέ στο παρελθόν δεν μπορούσατε να απαντήσετε στο κινητό σας με τα χέρια γεμάτα μπογιά! Μπορεί ακόμη να σας πέσει το κινητό μέσα στο δοχείο με την μπογιά και να μην πάθει τίποτα!

Προστασία από τον ιδρώτα
Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα: τι κάνουμε με το κινητό μας όταν πάμε στην παραλία ή στην πισίνα μία μέρα, ή αν πάμε για ιστιοπλοΐα ή για ψάρεμα; Το κινητό μας κινδυνεύει από το νερό αλλά δεν θέλουμε να το αφήσουμε και στο σπίτι!
Χάρη στο καινούργιο και επαναστατικό SKINS® αυτοί οι προβληματισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Απλά τοποθετείστε ένα SKINS® στο κινητό σας και μέσα σε δευτερόλεπτα το τηλέφωνό σας θα προστατευτεί πλήρως από τον ιδρώτα! Μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμη κι όταν κολυμπάτε! Οι φίλοι σας θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα άμα τους πάρετε τηλέφωνο και κολυμπάτε ταυτόχρονα! Αν δεν σας πιστέψουν, τραβήξτε φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σας, αφού μπορείτε να το κάνετε καθώς το SKINS® είναι διαφανές!

Προστασία από το χιόνι
Απλά φανταστείτε το: είναι νωρίς το πρωί στις Γαλλικές ʼλπεις, ανοίγετε το παράθυρό σας και αντικρίζετε την πρωινή λιακάδα να καθρεπτίζεται στο φρέσκο, απάτητο χιόνι! Βγαίνετε έξω, παίρνετε και το snowboard και ξεκινάτε! Δεν είναι τέλειο; Όλοι όσοι κάνουν διακοπές στα χιόνια γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το κινητό τους ανά πάσα στιγμή. Αφενός για ασφάλεια και αφετέρου για να τηλεφωνήσουν στους φίλους τους μετά τις πρώτες καταβάσεις.
Χάρη στο SKINS® τώρα πια είναι πανεύκολο να έχετε μαζί σας το κινητό σε οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς να ανησυχείτε. Ακόμη και χιονοστιβάδα, δεν αποτελεί απειλή για το κινητό σας!

Η εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή, καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη στη συσκευή. Οποιαδήποτε άλλη βλάβη που μπορεί να προκληθεί από πτώση, υγρασία, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, αυτομάτως θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και θα υπάρχει χρέωση για την επισκευή του καθώς και για τον έλεγχο.

Επίσημα εξουσιοδοτημένα service:

Για τα προϊόντα των Apple, Sony, Nokia, Samsung, Siemens, LG, HTC:
ARVATO TELESERVICE ΑΕ Λεωφ. Κηφισού 38-38Α, Περιστέρι Αθήνα, Τ.Κ. 10442 Τηλ. 2105197500 Fax. 2105197529

Για τα προϊόντα της Apple:
INFO QUEST TECHNOLOGIES ΑΕΒΕ Αλεξάνδρου Πάντου 25, Καλλιθέα Αθήνα, Τ.Κ. 17671 Τηλ. 2119991000, 2119994000 Fax. 2119991499

Για τα προϊόντα της Samsung:
SMARTEC ΑΕ Φειδιππίδου 7, Χαϊδάρι Αθήνα, Τ.Κ. 12461 Τηλ. 2105820000 Fax. 2105820030

Για τα προϊόντα της LG:
PROCORDIA Κριμαίας 7-9, Ν. Ψυχικό Αθήνα, Τ.Κ. 11526 Τηλ. 2107777076 Fax. 2106929429

Για τα προϊόντα της MLS:
Διγενή Ακρίτα 40 & Αργυρουπόλεως, Τ.Κ. 16451, Αργυρούπολη
Τηλ. 210 9902570 Fax 210 9961460

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Με αντικαταβολή

- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

- Με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα μας

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο με το βάρος των προϊόντων και κυμαίνεται από 4€ έως 8€.

Μπορείτε να παραλάβετε και από την έδρα μας, αρκεί να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική παραγγελία.

Χρόνος αποστολής / παράδοσης

Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα στην έδρα μας αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα στον προμηθευτή μας αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Για παράδοση στην Αθήνα, κατά περίπτωση μπορεί να γίνει και αυθημερόν παράδοση.

Άμεση αποστολή των προϊόντων

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη


Καλέστε μας στο 2741200260

Αν έχετε απορίες για κάποιο προϊον


Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

και αποστολής